Zaželi – Program zapošljavanja žena – Zagreb

Zaželi – Program zapošljavanja žena - Zagreb

Zapošljavamo žene na poslu gerontodomaćice i
Pružamo pomoć starijim osobama u njihovim kućanstivma

Europska unija

Zajedno do fondova EU

Republika

Hrvatska
Image Image

Europska unija

Zajedno do fondova EU

Republika

Hrvatska
Image Image

Temeljem odluke o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali u financijskom razdoblju 2014.-2020. predstavljamo Vam Zaželi – program zapošljavanja žena - Zagreb uz naše partnere Centar za socijalnu skrb Zagreb i Hrvatski zavod za zapošljavanje područna služba Zagreb.

Osobama starijima od 65 godina i osobama s invaliditetom nudimo podršku kroz razgovor i druženje, pomoć u pripremi obroka u kućanstvu, održavanju čistoće stambenog prostora kućanstva, pomoć pri odijevanju, brigu o higijeni, pomoć u posredovanju kod ostvarivanja raznih prava (dostava lijekova, dostava pomagala i sl.), socijalnu integraciju, uključivanje u društvo te pratnju i pomoć u raznim društvenim aktivnostima.

Projekt će se provoditi kroz 12 mjeseci na području Grada Zagreba, a namijenjen je nezaposlenim ženama starijim od 50 godina te ženama iz ranjivih skupina.

Zaposlenim ženama osiguravamo edukaciju za kompetentno obavljanje poslova gerontodomaćice u domovima naših korisnika, nakon čega stječu javnu ispravu.

Svaka gerontodomaćica ima 6 korisnika mjesečno koje obilazi dva puta tjedno tijekom jedne godine. Korisnike nastojimo pronaći u području stanovanja gerontodomaćice.

Osiguravamo zaštitne maske i potrepštine za čišćenje stana i higijenu korisnika, te vodimo nadzor nad obavljenim poslom.

Kontakt

Telefon: 092/ 399 – 3758
E-mail: zazelifaza2@gmail.com 
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak od 08:00 do 16:00 sati

Obratite nam se s povjerenjem!